Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın kapısı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Husus 3- Kaçış merdiveni binanın haricinde kalabilir. Ancak bununla dayalı uyulması gereken kimi kurallar mevcut. Mesela; bir yapının veya binanın yüksekliği 21.50 metreden fazla ise yapı dışına ayan merdiven gestaltlmasına icazet verilmemektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta tutulmak üzere tasarruf amacına ve kullanan şahıs adetsına gereğince tasarlanan bapdır. Aynı anda biröte insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli nokta ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere hınçe dayanıklıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, dışarıdan mebdelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran değaksiyonebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini yeterli taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları Yangın Çıkış Kapısı incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

Ekseriyetle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlamlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, daha yapı tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Yangın kapıları kullanma vadiına bakılırsa, rengine için evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması adidaki gibidir

Biraşkın şirket ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page